RESTAURANT 'T LOON

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 172 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant 't Loon. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2024 om 21:16 Heerlijke verse pizza’s, aanrader!
1 mei 2024 om 20:47 Vriendelijke bezorging en het eten was top!
21 apr 2024 om 18:22 We bestellen regelmatig hier en zowel pizza's als spareribs en burgers kakeltjevers en goed warm! Snelle bezorging maakt het compleet. We hebben weer heerlijk gegeten. Dankjewel!
21 apr 2024 om 12:53 Zoals altijd heerlijke warme pizza's, snel en heet bezorgd. Vooral de bodem moet u een keer geprobeerd hebben: heel speciaal.
30 mrt 2024 om 10:14 Heerlijke pizza's, vooral de lekker dunne bodem. Heet en snel!
23 mrt 2024 om 8:09 One of my favorite restaurants.
10 dec 2023 om 20:46 Smaakvolle pizza’s met krokante bodem ! En snelle bezorging
26 nov 2023 om 19:36 Supergoeie pizza !! En snel bezorgd
13 nov 2023 om 8:52 Dit was de eerste keer dat we hier besteld hadden en dat gaan we zeker nog een keer doen! Erg lekkere pizza’s met een krokante dunne bodem en precies op de tijd bezorgd waar we om hadden gevraagd.
6 mei 2023 om 21:39 Pizza was weer lekker
28 apr 2023 om 12:42 Eten kwam netjes op de afgesproken tijd. Pizza's waren top! broodje hamburger niet zo, klef en vlees niet bijzonder, bijgeleverde frietjes waren helemaal slap geworden.
12 mrt 2023 om 20:34 Snel bezorgd en echt hele goede pizza’s. Een aanrader!